Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/01/2019 13:52 - Jumping

CSI2* Oliva: Daigneux opnieuw in de prijzen!

Fabienne Daigneux-Lange is goed begonnen aan de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva! Nadat ze zich vanmorgen al in de top 5 van het klassement wist te rijden in de Gold 1.30m rubriek was het zonet opnieuw raak in de Gold 1.40m rubriek. Vergezeld van haar 11-jarige merrie Urfee des Luthiers (Heartbreaker) wist zij in de 2de fase de chrono te stoppen op 32.73 seconden wat haar een mooie 6de plaats opleverde.

 

Winst was er voor de Britse ruiter Lance Whitehouse die de 12-jarige Cartino III (Cartano) onder het zadel had. Hij snelde door de meet in 31.57 seconden en wist daarmee alles en iedereen achter zich te houden. De Duitser David Will nam vervolgens de 2de plaats voor zijn rekening. Hij kruiste de meet in 32.27 seconden en kon daarvoor rekenen op de 13-jarige Beau Limit (No Limit). Whitehouse was echter in vorm, want naast de overwinning nam hij ook nog de 3de plaats voor zijn rekening. Ditmaal had hij met de 9-jarige Bazento (Argento) 32.31 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 

De Canadees Jonathan Ding moest dan weer genoegen nemen met de 4de plaats. Hij zatin in het zadel van de 12-jarige Super Micke (Artist) en kwam 22 honderdsten van een seconde tekort voor een podiumplaats. De Zwitser Matias Larocca sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij zette met de 11-jarige Diablo Blanco (Chacco Blue) een tijd van 32.56 seconden op het scorebord.

 

TAGS   |   DAVID WILL   |   FABIENNE LANGE-DAIGNEUX   |   LANCE WHITEHOUSE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions