Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/01/2019 12:08 - Jumping

CSI2* Oliva: Strubbe en Daigneux in de top 5

Na de jonge paarden ging vanmorgen op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva ook de CSI2* competitie van start. In de Gold 1.30m rubriek wisten zowel Elisa Strubbe als Fabienne Daigneux-Lange zich meteen te verzekeren van een plaats in de top 5 van het klassement. Strubbe, die zich gisteren ook al in de kijker wist te rijden bij de 6-jarige paarden, zadelde de 13-jarige Soir des Quarts (Hermes d’Authieux) en strandde net naast het podium na een finishtijd van 62.79 seconden. Fabienne Daigneux-Lange, die elk jaar opnieuw present is in Oliva, volgde dan weer op de 5de plaats. Zij stuurde haar 8-jarige Leon of the Paddocks Z (Levisto) naar een tijd van 63.04 seconden.

 

Bovenaan het klassement stond de Mexicaanse amazone Mariel Victoria Aguirre. Die kruiste met de 10-jarige Taormina (Toulon) de meet in 59.73 seconden en bleef zo als enige foutloos onder de grens van de 60 seconden. Net na Aguirre kwam de Nieuw-Zeelandse amazone Lisa Cubitt. Die zat in het zadel van de 9-jarige Avalon du Carport (Jivaro du Rouet) en wist de klok te stoppen op 61.82 seconden. De laatste die zich een plaats op het podium wist te veroveren was de Ierse Sophie Dalm. Zij bracht de 9-jarige Katana Ter Damme (Quorum de Laubry d’11) aan de meet in 62.33 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 22ste plaats voor Jérôme Guery met Crooner d’Hyrencourt Z (Crown Z) en een 23ste plaats voor opnieuw Elisa Strubbe, ditmaal met First de l’Heribus.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions