Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/01/2019 21:14 - Jumping

CSIYH1* Oliva: Elisa Strubbe in de top 5

Het nieuwe outdoor seizoen gaat deze week van start op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva! Gisteren kwamen er de jonge paarden al een eerste keer in actie, maar toen hielden ze het ter opwarming bij een clear round. Vandaag werd er echter wel voor een klassement gesprongen en bij de 6-jarige paarden wist onze landgenote Elisa Strubbe zich in de picture te springen. Samen met de BWP-gefokte Sea Coast Napoly van de Vaelenberg (Toulon – F: Andre En Sylvia Van Der Weken - Van Meirvenne) finishte zij in een barrage waarvoor zich 12 combinaties wisten te plaatsen in een tijd van 39.84 seconden en bezette zo de 5de plaats! Ook Loic Cannaerts was een van de barragisten met de Zangersheide-gefokte E-Risingson Z (Elvis Ter Putte – F: Frederik&Dominiek Cannaert). Het duo kreeg echter een fout en moest zo genoegen nemen met plaats 10.

 

Winst was er voor de Duitser Marc Bettinger met de Zangersheide-gefokte Damocles From Second Life Z (Diamant de Semilly – F: Thierry Hendrikx). De partner van de Zwitserse amazone Faye Schoch kruiste de meet in 34.09 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken. De Britse amazone Emma Stoker was ook in goede doen en nam zowel de plaatsen 2 als 3 voor haar rekening. Voor haar 2de plaats kon ze rekenen op de Hannoveraans-gefokte Q Seven (Quaid) en klokte ze af in 34.15 seconden. Met haar KWPN-gefokte Illonois (Zambesi) kwam ze dan weer over de meet in 36.17 seconden. De laatste die het nog sneller wist te doen dan Strubbe was de in ons land gevestigde Noorse amazone Cecilie Hatteland. Zij zat in het zadel van de SF-gefokte Dalakann de Bremoy (Kannan) en wist de klok te stoppen op 38.62 seconden.

 

TAGS   |   ELISA STRUBBE   |   EMMA STOKER   |   MARC BETTINGER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions