Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/01/2019 17:49 - Jumping

CSI2* Opglab: Goossens net naast het podium

De slotdag van het internationale concours in Opglabbeek startte vanmorgen met een 1.40m rubriek voor de CSI2* competitie! Dries Goossens wist daarin voor de beste Belgische prestatie te zorgen met zijn 9-jarige Jezebel van de Veldhoek (Warrant). Goossens wist zowel in de eerse als in de tweede fase foutloos te blijven en strandde net naast een podiumplaats na een finishtijd van 27.65 seconden.

 

Op kop van dat podium stond de Zwitserse amazone Evelyne Bussmann. Die zat in het zadel van de 15-jarige Fleury d’Aveline CH (For Pleasure) en wist een tijd van 25.97 seconden op het scorebord  te zetten. De 2de plaats was voor de Italiaan Giampiero Garofalo, die zich de voorbije dagen ook al enkele keren in de picture wist te rijden. Hij kwam vandaag over de meet in 27.02 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Festinov (Ustinov). De 3de plaats was net als vrijdag in de 1.40m rubriek voor de Franse topruiter Patrice Delaveau. Die was vergezeld van de 8-jarige Bugs Bunny d’Authuit Hdc (Quick Star) en klokte af in 27.57 seconden. De Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij had er met de 11-jarige Klara F (Carland) 27.80 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Viktor Daem met Quantum KS (Quintender), een 8ste plaats voor Thibeau Spits met Classic Touch DH (Casall), een 13de plaats voor opnieuw Viktor Daem, ditmaal met Chaplin La Garette Z (Chippendale Z), een 14de plaats voor Annelies Vorsselmans met Florett M (Zirocco Blue VDL) en een 15de plaats voor Virginie Thonon met Co 2 Z (Calvados Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions