Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/01/2019 17:33 - Jumping

CSI5*-W Basel: Bruynseels in de top 5!

In het Zwitserse Basel verschenen de ruiters en amazones van de CSI5* competitie vanmorgen nog een laatste keer in de ring vooraleer er vanmiddag opnieuw voor de Wereldbekerpunten gesprongen werd. In deze 1.45m rubriek rechtstreeks op tijd wist Niels Bruynseels zich opnieuw een plaats in de top van het klassement op te eisen. Bruynseels, die vrijdag nog winnaar werd van de Longines Grand Prix, zadelde de 9-jarige Kadaffi van Orti (Diamant de Semilly) en werd 5de nadat hij de chrono wist te stoppen op 62.84 seconden.

 

Het was de Braziliaan Yuri Mansur die deze rubriek op zijn naam wist te schrijven. Samen met de 14-jarige Amor (Namelus R) snelde hij door de meet in 56.90 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken. De 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Steve Guerdat! De nieuwe nummer 1 van de wereld deed beroep op de 11-jarige Ulysse des Forets (Col Canto) en kruiste de meet in 57.77 seconden. Ook mee op het podium stond de Fransman Simon Delestre. Die kwam over de meet in 59.52 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 9-jarige Conbelleza (Conthargos). De laatste die het sneller wist te doen dan Bruynseels was de voor Oostenrijk rijdende Duitser Max Kühner. Die was vergezeld van de 14-jarige Cornet Kalua (Cornet Obolensky) en toverde een tijd van 59.69 seconden op het scorebord.

 

TAGS   |   NIELS BRUYNSEELS   |   SIMON DELESTRE   |   STEVE GUERDAT   |   YURI MANSUR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions