Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/01/2019 08:41 - Jumping

Just A Gamble wint in Wellington!

Een tweetal maanden geleden verkocht Luc Tilleman de nu 10-jarige merrie Just A Gamble (Toulon) naar de Amerikaanse amazone Adrienne Sternlicht. De inloopperiode is inmiddels achter de rug en de goede prestaties beginnen te komen! Nadat ze zich enkele dagen geleden als eens in de prijzen wist te rijden had het nieuwe duo gisteren zijn eerste overwinning te pakken op het Winter Equestrian Festival in Wellington! In de 1.45m rubriek wist het duo de concurrentie achter zich te houden nadat ze in een barrage waarvoor zich 11 combinaties wisten te plaatsen een chronotijd van 37.178 seconden lieten noteren.

 

De 2de plaats was voor de Canadees Mario Deslauriers, die de 9-jarige Amsterdam 27 (Catoki) onder het zadel had. Zij snelden door de meet in 37.202 seconden en kwam zo nipt tekort. Jonathan Mccrea was vervolgens goed voor de 3de plaats. Hij stuurde de 14-jarige Aristoteles V (Padinus) rond in 37.748 seconden.

 

De Canadese Erynn Ballard met de Zorran (Zorro), die rijdt voor de stal van Ilan Ferder, en Glenn Wilhelm met Van Gogh (Valentino) waren de andere gegadigden in de top 5 van het klassement. Zij hadden er respectievelijk 38.467 seconden en 38.534 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

 

TAGS   |   ADRIENNE STERNLICHT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions