Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/01/2019 08:06 - Jumping

CSI2* Opglab: Dekkers opnieuw op het podium!

Dries Dekkers heeft zich gisterenavond nog maar eens op het podium gereden in het Limburgse Sentower Park! In de Prijs Groep Jam – Mercedes, de 1.45m hoofdrubriek rechtstreeks op tijd, hield Dekkers het met de nu 12-jarige Hippos van de Rostal (d’Ukase) mooi foutloos en strandde hij op de 3de plaats na aan finishtijd van 59.96 seconden. Ook donderdag in de 1.40m rubriek wist Dekkers al het podium te halen, toen met zijn BWP-gekeurde hengst D&J Havanna (Griseldi).

 

Net als donderdag in die 1.40m rubriek was de winst gisteren voor de Fransman Julien Epaillard. Die zat in het zadel van de 13-jarige A Vie du Calvaire (Wandor van de Mispelaere) en stuurde de merrie naar een overtuigende 53.95 seconden. Ook de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli wist het nog sneller te doen dan Dekkers. Hij kruiste met de 11-jarige Isabeau de Laubry (Cardento VDL) de meet in 56.45 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats.

 

De plaatsen 4 en 5 waren voor Nederland en daar zorgden Jeroen Dubbeldam en Lisa Bongers voor. Dubbeldam was vergezeld van de 13-jarige Roelofsen Horse Trucks Gioia van het Neerenbosch (Nagano) en kwam door de meet in 62.42 seconden. Lisa Bongers had dan weer de 10-jarige Elixer (Zacharov) onder het zadel en wist de klok te stoppen op 64.24 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 6de plaats voor Thibeau Spits met Jericho Dwerse Hagen (Vertigo Saint-Benoit), een 12de plaats voor Annelies Vorsselmans met Diesel (Untouchable 27) en een 13de plaats voor Jens Vandenberk met Esprit (Sir Scandic).

 

TAGS   |   DRIES DEKKERS   |   JULIEN EPAILLARD   |   MARLON ZANOTELLI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions