Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/12/2019 18:29 - Jumping

CSI5*-W Basel: Gudrun Patteet wordt 5de!

In de St. Jakobshalle in Basel werd de Longines Grand Prix reeds gisterenavond afgewerkt en staat de Longines World Cup pas morgen op de agenda. Toch stond er voor de ruiters en amazones van de CSI5* competitie vandaag nog aardig wat op het spel met 2 rubrieken die meetelden voor de Longines Ranking!

 

Gudrun Patteet was in ieder geval zonet in goede doen in de ‘speed and handiness’ 1.45m rubriek! Samen met haar 9-jarige Sea Coast Kira (Emerald Van ’t Ruytershof) wist zij foutloos aan de meet te komen en strandde ze op de 5de plaats na een chronotijd van 60.00 seconden.

 

De winst was voor vice-Wereldkampioen Martin Fuchs! Die kon opnieuw rekenen op zijn 12-jarige Cristo (Cristo) en toverde een tijd van 57.52 seconden op het scorebord. De 2de plaats was voor de Fransman Olivier Robert, die zich ook de voorbije dagen al in de prijzen wist te rijden. Hij stuurde zijn 10-jarige Vangog du Mas Garnier (Cornet Obolensky) rond in 57.62 seconden en had zo een kleine halve seconde voorsprong op zijn landgenoot Roger Yves Bost. Die vervolledigde met de 12-jarige Castleforbes Talitha (Cardenio) het podium na een finishtijd van 58.03 seconden. Met een tijd van 56.24 seconden kwam de snelste rit echter van de Zwitser Niklaus Rutschi met de 9-jarige Fandilot D (Warrant). Helaas sprong het duo een balk uit de lepels waardoor de tijd herleid werd naar 59.24 seconden en ze zo tevreden moesten zijn met plaats 4.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 10de plaats voor Karel Cox met zijn 10-jarige Eto’o (Tygo).

 

TAGS   |   GUDRUN PATTEET   |   MARTIN FUCHS   |   OLIVIER ROBERT   |   ROGER YVES BOST

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions