Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/11/2019 15:52 - Jumping

CSI5*-W Basel: Allen blijft Gaudiano voor!

In het Zwitserse Basel staat het hoogtepunt van de dag pas vanavond op het programma met de Longines Grand Prix! De ruiters en amazones van de CSI5* competitie kwamen zonet echter al in actie in een 1.45m rubriek rechtstreeks op tijd en daarin waren het snelheidsduivels Bertram Allen en Emanuele Gaudiano die de hoofdrollen opeisten.

 

Het was uiteindelijk Bertram Allen die aan het langste eind wist te trekken. Vergezeld van de 11-jarige GK Casper (Canto 16) snelde de Ier door de meet in 55.89 seconden en was zo net iets sneller dan Gaudiano, die in het zadel zat van de 12-jarige Quinn van de Heffinck (For Pleasure). Zij hadden de klok weten te stoppen op 55.95 seconden. De 3de man op het podium was de Duitser Hans-Dieter Dreher. Die klokte af in 56.62 seconden en kon daarvoor rekenen op de eveneens 12-jarige Twenty Clary (Calvaro).

 

Plaats 4 bleef in eigen land en daarvoor zorgde Edwin Smits met de 11-jarige Lantaro von Hof (Ladirio von Hof). Met een chronotijd van 56.65 seconden kwamen ze amper 3 honderdsten van een seconde tekort voor een plaats op het podium. De 5de plaats tenslotte was voor de Fransman Olivier Robert, die de 10-jarige Vangog du Mas Garnier (Cornet Obolensky) onder het zadel had. Robert, die zich ook gisteren al wist te klasseren, kwam vandaag over de meet in 58.24 seconden.

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   EMANUELE GAUDIANO   |   HANS DIETER DREHER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions