Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/11/2019 11:06 - Jumping

Harrie Theeuwes verkoopt El Barone 111 Z!

De website van Studforlife weet ons te melden dat Harrie Theeuwes en Eric Laenen de nu 7-jarige hengst El Barone 111 Z verkocht hebben. Hij werd aangekocht door het Zweedse Lövsta Stuterie, die ook al de BWP-gekeurde hengst Uncanto di Villagana (Canturo) in eigendom hebben.

 

El Barone 111 Z is een zoon van Emerald Van ’t Ruytershof en werd gefokt door Harrie Theeuwes en Baron De Borrekens. Later werd hij half aangekocht door Eric Laenen van de Roshoeve waar hij ook zijn opleiding kreeg. Zo maakte hij vorig jaar tijdens de PAVO hengstencompetitie furore onder het zadel van Bob Janssens met een 2de plaats in het eindklassement.

 

Later in het jaar nam Rachel Steffen, die hem ook in de toekomst zal blijven rijden, dan plaats in het zadel. Zo sprongen zij verschillende nulrondes tijdens de internationale concoursen van Zandhoven, Moorsele en Lier. 

 

Steffen: “Ik heb al veel goede paarden mogen rijden de laatste jaren maar El Barone is volgens mij het beste paard waar ik tot op heden al mee gereden heb. Hij heeft veel kracht, bloed en is voorzichtig. Omdat hij veel gedekt heeft, heeft hij nog niet heel veel ervaring, maar alles wat hij moet doen doet hij goed.  Hij is indrukwekkend. Ik bedank Lovsta voor hun vertrouwen. Dankzij Uncanto kon ik doorbreken op een hoger niveau en via El Barone kan ik dat verder zetten. Het is een droom om mee te rijden.”

 

Voor de fokkers is er ook nog goed nieuws: El Barone 111 zal ter dekking blijven in 2019 op Roshoeve NV, en zal steeds met vers en diepvriessperma beschikbaar zijn! Het dekgeld bedraagt €1000 (excl. BTW), met nog steeds de garantie op een levend veulen.

TAGS   |   RACHEL STEFFEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions