Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/10/2019 09:44 - Algemeen

26/1: tweede oefennm vrijspringen BWP Z-O-VL

De eerste oefennamiddag vrijspringen voor 2 en 3-jarige paarden (geboren in 2017 en 2016) georganiseerd door het BWP-gewest Zuid-Oost-Vlaanderen vond alweer een maand geleden plaats.

 

Ondertussen kan er door te klikken op deze link online ingeschreven worden voor de tweede oefennamiddag van zaterdag 26 januari. U kan via dezelfde link ook het wedstrijdreglement terugvinden.

 

Voor deelname aan het Open Kampioenschap Vrijspringen van 17 februari hoeft u enkel verplicht deel te nemen aan één van de twee oefennamiddagen. Eigenaars die dus énkel aan de eerste oefennamiddag deelnemen, vergeet dus zeker niet om tijdig uw deelname te bevestigen voor de finale via de site van BWP of per mail naar het gewestsecretariaat.

 

Inschrijven voor die finalewedstrijd kan u vanaf nu ook online via een klik op deze linkBevestigen voor de finale kan u t.e.m. zondagavond 10 februari!

 

De tweede oefennamiddag start om 12 uur met de tweejarigen. De startlijst met de op voorhand ingeschreven paarden vindt u de dag voordien terug op de site van BWP Zuid-Oost-Vlaanderen. Alle bij-inschrijvingen komen op een aparte lijst en zullen volgens volgorde van aanmelden op het secretariaat kunnen aantreden in de piste nà de paarden (van dezelfde leeftijdscategorie) die op voorhand aangemeld werden. Inschrijven ter plaatse is dus nog steeds mogelijk maar geldt enkel voor de oefennamiddag en dus niet voor de finale.

 

Voor meer info of inschrijvingen kan u natuurlijk ook contact opnemen via mail naar davy.moreels@skynet.be of op het nummer 0478/58.44.31 (na 18 uur). Online inschrijven kan  voor de oefennamiddag kan t.e.m. 21 januari. Na 21 januari kan uiteraard nog altijd ingeschreven worden via het gewestsecretariaat!

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions