Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/10/2019 07:50 - Jumping

CSI4* Abu Dhabi: June Peeters in de prijzen

Naast de Wereldbeker van Basel en het concours in het Limburgse Sentower Park komt er deze week ook een landgenote aan de start op het viersterrenconcours van Abu Dhabi. Amazone June Peeters wist zich gisteren meteen in de prijzen te rijden in de 1.30m openingsrubriek. Ze kwam er met 2 paarden aan de start en wist zich ook met beiden in te prijzen te rijden. Met de 12-jarige Chakira (Sheraton) finishte ze in deze tabel A rechtstreeks op tijd in 63.47 seconden en legde daarmee beslag op de 10de plaats. Met de 13-jarige Beauminka (Jodokus) werd ze dan weer 12de na een finishtijd van 64.96 seconden.

 

De winst was voor de Saudi Abdulrahman Alnemr. Die stuurde zijn eveneens 13-jarige Beverly Girl (Quantum) rond in 51.12 seconden en wist daarmee de concurrentie achter zich te laten. De Jordaniër Nasouh Kayali kwam nog even dicht in de buurt met zijn 14-jarige Adette (Voltaire), maar kwam met zijn chronotijd van 52.27 seconden uiteindelijk toch ruim een seconde tekort om Alnemr van de troon te stoten. De Deense Tina Lund, die het verleden nog ooit de Wereldbeker van Mechelen won, vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij kruiste met de 16-jarige Payse Heutiere (Grenat de Grez) de meet in 55.41 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions