Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/06/2019 14:56 - Jumping

Bart Bles wint de CSI2* GP van Zuidbroek!

Het internationale concours van Zuidbroek in het Noorden van Nederland werd gisterenavond al afgesloten met de CSI2* Grote Prijs. 8 combinaties wisten zich daarin te plaatsen voor de barrage nadat ze in basisomloop alle balken netjes in de lepels wisten te houden.

 

Het was Bart Bles die voor een nieuwe Nederlandse overwinning wist te zorgen! In het zadel van de 11-jarige merrie Israel V/D Dennehoeve (Thunder Van De Zuuthoeve), die tot afgelopen zomer nog te zien was onder het zadel van Niels Bruynseels, zette hij een chronotijd van 36.09 seconden op het scorebord en wist daarmee de concurrentie achter zich te laten.

 

Hij kreeg op het podium gezelschap van zijn landgenoten Gerco Schröder en Sabrina van Rijswijk. Schröder kon voor deze GP rekenen op de 11-jarige Glock’ Dobelensky (Cornet Obolensky) en wist te klok te stoppen op 38.05 seconden. Van Rijswijk nam met de 10-jarige Everest-W (Zapatero VDL) dan weer de 3de plaats voor haar rekening na een eindtijd van 38.55 seconden.

 

Jur Vrieling hield ook de 4de plaats nog in eigen land. Hij deed een beroep op de 9-jarige FBW Chalcedon (Calido I) en kruist de meet in 38.68 seconden. Met een tijd van 36.04 seconden kwam de snelste rit echter van de Ier Michael G. Duffy met zijn 10-jarige Escoffier (Lord Z). Helaas kreeg hij daarbij ook een springfout en strandde zo finaal op de 5de plaats.

 

TAGS   |   BART BLES   |   GERCO SCHRöDER   |   SABRINA VAN RIJSWIJK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions