Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/06/2019 14:37 - Jumping

CSI2* Zuidbroek: Polleunis net buiten top 5

Naast Dries Dekkers kwam deze week in het Nederlandse Zuidbroek ook provinciegenoot Sam Polleunis aan de start. Die wist zich daar gisteren tijdens de slotdag in de prijzen te rijden in de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie. In het zadel van de 8-jarige Lancelot P (Nemelus R) kwam hij in een barrage met 13 combinaties aan de meet in 41.04 seconden en legde daarmee beslag op de 6de plaats.

 

Het was de Nederlander Kevin Jochems die de overwinning in eigen land wist te houden in deze rubriek. Samen met de 10-jarige Enjoy (Viceroy T) wist hij de klok te stoppen op 35.76 seconden en daarmee de concurrentie achter zich te houden. Ook plaats 2 bleef in Nederland en daarvoor zorgde Leon Thijssen met de 11-jarige Donique (ARD VDL Douglas). Zij hadden er 36.28 seconden voor nodig om de barrage af te leggen en kwamen zo ruim een halve seconde tekort om Jochems van de troon te stoten. De 3de plaats was voor de Mexicaan Ernesto Canseco. Die stuurde de 8-jarige Grandkittaire (Arezzo VDL) naar een finishtijd van 38.67 seconden en vervolledigde zo het podium.

 

De andere 2 plaatsen in de top 5 waren voor Bas van der Aa met de 7-jarige Haraminka P (Verdi TN) en voor Aniek Diks met de 8-jarige Greenday (Eldorado van de Zeshoek). Zij kwamen respectievelijk over de meet in 39.09 seconden en 40.01 seconden.

 

TAGS   |   ERNESTO CANSECO   |   KEVIN JOCHEMS   |   LEON THIJSSEN   |   SAM POLLEUNIS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions