Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/05/2019 13:18 - Jumping

CSI3* Guangzhou: De Winter 2 maal net niet..

Nadat Jeroen De Winter gisteren zijn concours in het Chinese Guangzhou als startte met een overwinning in de 1.40m Warm Up weet hij zich ook op deze 2de dag in de kijker te rijden. Helaas voor De Winter moest hij tot 2 maal toe tevreden zijn met de eerste ereplaats.

 

In de 1.40m rubriek rechtstreeks op tijd zat de vice-Belgisch Kampioen Young Riders in het zadel van de 9-jarige Caesar HH. Na een sterke ronde wist hij de klok te stoppen op 62.96 en moest daarmee enkel Kenneth Cheng voor zich dulden. Die was vergezeld van de inmiddels 16-jarige Pommeau du Heup (Helios de la Cour II), die we nog kennen van onder het zadel van Niels Bruynseels. Met een chronotijd van 58.67 seconden wist hij de concurrentie ruim achter zich te houden. Ook op de 3de plaats kregen we met de Italiaan Jerry Smit een Europeaan. Hij stuurde de 13-jarige Branca (Polydox) rond in 65.11 seconden en vervolledigde zo het podium.

 

Ook Patrik Spits wist zich in deze rubriek opnieuw te klasseren. Hij zette met de 10-jarige Enrique Blue (Mr. Blue) in 57.81 seconden de snelste tijd neer, maar kreeg helaas een springfout en werd zo pas 9de.

 

In de afsluitende 1.45m rubriek was het dan de Fransman Olivier Guillon die De Winter van de overwinning wist te houden. Hij snelde met de 12-jarige Cognac du Vlist Z (Calvino Z) naar een finishtijd van 58.54 seconden en was zo ruim 2 seconden sneller dan De Winter. Die kwam met de eveneens 12-jarige Zafira (Con Air), waarmee hij gisteren nog won, binnen in 60.79 seconden en moest zo opnieuw het onderspit delven.

 

De 3de plaats op het podium was nog voor de Chinees Maodon Yuan. Die kwam binnen in 61.35 seconden en kon daarvoor rekenen op de 13-jarige Syrius du Bocage (Bohomme II).

 

TAGS   |   JEROEN DE WINTER   |   JERRY SMIT   |   KENNETH CHENG   |   OLIVIER GUILLON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions