Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/05/2019 13:00 - Jumping

CSI2* Zuidbroek: Dries Dekkers op het podium

Dries Dekkers is een van de 3 landgenoten die deze week is afgereisd naar het Noorden van Nederland voor het tweesterrenconcours van Zuidbroek! In de 1.40m hoofdrubriek van gisterenavond wist de jonge Limburger zich op het podium te rijden met zijn 12-jarige BWP-gekeurde hengst D&J Havanna (Griseldi). In een barrage waarvoor zich 15 combinaties wisten te plaatsen stopte Dekkers de klok op 34.77 seconden en legde daarmee beslag op de 3de plaats.

 

De winst was voor de Duitser Tim Rieskamp-Gödeking. In het zadel van de 10-jarige Calida Lauda (Calido) snelde hij door de meet in 32.57 seconden en wist daarmee de concurrentie overtuigend achter zich te houden. Ook de Brit James Billington wist het nog sneller te doen dan Dekkers. Hij klokte met de 9-jarige Fancy Roos VDL (Baltic VDL) af in 34.06 seconden en wist zo de 2de plaats op te eisen. Net na het podium kwam de Nederlander Bart Bles, die zich op elk concours waar hij in de start verschijnt wel ergens in de prijzen weet te staan. Hij stuurde de 11-jarige Israel v/d Dennehoeve (Thunder Van De Zuuthoeve) naar een finishtijd van 35.11 seconden en werd zo 11de. De Duitser Herger Forkert tenslotte mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Hij had er met de 12-jarige Corleone P (Numero Uno) 35.57 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions