Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/04/2019 08:55 - Jumping

All Star 5 gaat op wedstrijdpensioen

Het viel ons onlangs nog op dat het al een tijdje geleden was dat we Denis Lynch nog met All Star 5 in de ring hadden gezien. Gisteren werd echter bekend gemaakt dat het ook niet meer zal gebeuren en dat de inmiddels 16-jarige zoon van Argentinus op wedstrijdpensioen gaat.

 

Lynch en All Star vormden een succesvol duo sinds maart 2011. Samen wonnen ze onder andere een rubriek op de Longines Global Champions Tour van Cannes en dit jaar nog tijdens de CSI2* wedstrijd van Valkenswaard. Ook wisten zij zich maar liefst 4 keer te plaatsen voor de wereldbekerfinale met als beste resultaat een 5de plaats in 2016. Verder vertegenwoordigen ze meermaals de Nationale Equipe van Ierland met als hét hoogtepunt het teamgoud op het Europees Kampioenschap in Göteborg in 2017. We zagen Lynch en All Star voor het laatst aan het werk vorig jaar tijdens CHIO Rotterdam, toen werden ze nog 7de in een 1.55m rubriek.

 

Julie Hargreaves Lynch, de partner van Denis Lynch, wist ons gisteren ook nog toe te vertrouwen dat All Star 5 dit jaar ook beschikbaar gaat zijn voor de fokkerij. Hij zal uitgebaat worden door het station van Paul Schockemöhle.

TAGS   |   DENIS LYNCH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions