Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/12/2018 22:44 - Jumping

Spits en Rüsen delen winst in de CSI2* GP!

De afsluitende CSI2* GP kreeg vanavond in de Mechelse Nekkerhal een bijzondere ontknoping. Het publiek kreeg namelijk niet 1, maar 2 winnaars te zien!

 

Van de 45 combinaties die aan de start verschenen van deze 1.45m hoge slotrubriek wisten er 13 combinaties in de basisomloop alle balken in de lepels te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Bij die 13 combinaties behoorden onder andere onze landgenoot Patrik Spits met de 9-jarige Jacbien Dwerse Hagen (Va Vite) en de Duitse amazone Angelique Rüsen met de 10-jarige Dolocia (Untouchable). Beiden wisten in de barrage in een tijd van 35.33 seconden over de eindmeet te komen en mochten zo de eindoverwinning delen.

 

Net na het snelle duo kwam de Nederlander Lars Kersen. Die stuurde de ook al 10-jarige Dobbey (VDL Zirocco Blue) naar een finishtijd van 36.29 seconden en vervolledigde zo het podium. Ook Vicky Van de Poel wist zich met de haar 8-jarige Frenchy VDS (Cornet Obolensky) te plaatsen voor de barrage. Zij klokte af in 36.34 seconden en strandde zo op de 4de plaats. De Nederlandse Caroline Poels-Devos nam de 5de plaats nog voor haar rekening. Ook zij bleef met haar 9-jarige Carpe Diem DV Z (Contact Van De Heffinck) opnieuw foutloos en finishte in 37.28 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Thomas Leemans met Gracchus Dm (Wandor van de Mispelaere), een 8ste plaats voor Gilles Detry met Catwalk Harry (Verdi TN), een 10de plaats voor Dimme d’Haese met Comme Il Faut (Diamant de Semilly) en een 11de plaats voor Kirsten Rombouts met Destenation (Vingino).

 

TAGS   |   ANGELIQUE RüSEN   |   LARS KERSTEN   |   PATRIK SPITS   |   VICKY VAN DE POEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions