Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/12/2018 18:52 - Jumping

JM 18: Winst voor Nick van Hoydonck!

Na de 1.10m finalerubriek voor de Children en Juniors kwamen net na de middag ook de Seniors in actie voor hun finalerubriek van de Jumping Mechelen Indoor Masters. Hierin was het Nick van Hoydonck die als snelste over de eindmeet wist te komen. Samen met de 15-jarige Donder Van De Groote Winning (Nonstop) liet hij in de 2de fase een chronotijd van 28.19 seconden noteren en wist daarmee de overige 78 combinaties achter zich te houden.

 

De snelle Niki Geenens nam vervolgens de 2de plaats voor haar rekening. Zij stuurde haar 12-jarige Chelsea (Ceblesse)door de meet in 28.38 seconden en greep zo nipt naast de overwinning. Zij kregen op het podium gezelschap van Jeroen de Jaeger, die hiervoor kon rekenen op de 14-jarige Sara. Zij hadden er 28.53 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

Ook amazone Isabel de Rijcker wist zich van een plaats in de top van het klassement te verzekeren. Zij kruiste met de 10-jarige Imago Van Het Costersveld (Cristo) de meet in 28.84 seconden en werd zo knap 4de. Na een finishtijd van 29.05 seconden was de 5de plaats tenslotte voor Henk Clabots. Hij had hiervoor de 8-jarige merrie Conchita Z (Candillo Z) onder het zadel.

 

TAGS   |   JEROEN DE JAEGER   |   NICK VAN HOYDONCK   |   NIKI GEENENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions