Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/12/2018 17:24 - Jumping

JM 18: Axelle Peret blijft Simon Caals voor

Op deze slotdag van Jumping Mechelen 2018 stonden er natuurlijk ook op de B-piste nog verschillende rubrieken op de planning. Gestart werd er vanmorgen met de 1.10m finale van de Jumping Mechelen Indoor Masters voor de Children en de Juniors.

 

Hierin was het amazone Axelle Peret de eindlaureate werd met haar 11-jarige Doricle Jeancle (Bunker). In een tabel A in 2 fasen wist Peret de klok te stoppen op 22.71 seconden en daarmee de concurrentie het nakijken te geven.

 

De 2de plaats was voor Simon Caals, die vergezeld was van de 7-jarige merrie Leffe Van De Zandloper (Houston). Ook Caals deed een uitstekende poging, maar kwam met zijn finishtijd van 22.85 seconden uiteindelijk net tekort op Peret van de troon te stoten. De laatste die zich van een podiumplaats wist te verzekeren was amazone Hannah Vanstipelen. Zij stuurde de 9-jarige Tequila Asborne Z (Tinka’s Boy) naar een chronotijd van 23.74 seconden en strandde daarmee op de 3de plaats.

 

Yne Saeys haalde het podium dan weer net niet... Zij klokte met de 16-jarige El Della Gaccia (Landraf I) af in 23.95 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. Floor Porters tenslotte vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Zij had er met de 7-jarige Hopalino Z (Hopalong Cassidy xx) 24.05 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

TAGS   |   AXELLE PERET   |   HANNAH VANSTIPELEN   |   SIMON CAALS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions