Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/12/2018 23:56 - Jumping

JM 18: Van Ingelgem wint finale 1.00m!

Terwijl op de A-piste van Jumping Mechelen de Grote Prijs Sport Vlaanderen gesprongen werd, vond op de B-piste de finale van de 1.00m rubriek van de Jumping Mechelen Indoor Masters plaats.

 

De winst was daar voor amazone Charlotte van Ingelgem, die de 13-jarige Vina Van Hof ter Naillen (Querlybet Hero) onder het zadel zat. Van Ingelgem liet in de 2de fase een tijd van 25.38 seconden noteren en wist zo de concurrentie achter zich te houden.

 

De 2de plaats was voor Sven van der Meerssche. Die stuurde de 7-jarige Luz De La Luna (For Passion D’Ive Z) naar een chronotijd van 26.10 seconden en kwam zo een kleine seconde tekort om van Ingelgem van de troon te stoten. Evelien Thewis was vervolgens goed voor de 3de plaats. Zij kwam binnen in 26.23 seconden en kon daarvoor rekenen op de 14-jarige Nixon Lafelderberg Z (Nelson Z). Net naast het podum strandde dan weer Jessica de Knop. Zij klokte met de 12-jarige Soria De Lasserie (Laurier De Here) af in 26.39 seconden en moest daarmee genoegen nemen met de 4de plaats. Amazone Jessie de Reydt sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij finishte met haar 16-jarige Close Up Of Cavallini (Upsilon Van De Heffinck) in 26.40 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions