Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/12/2018 20:04 - Jumping

De Luca houdt Belgen van de winst: Part II

Een dag nadat hij de Prijs KBC Bank & Verzekering op zijn palmares wist te schrijven heeft de Italiaan Lorenzo de Luca zich zonet opnieuw in de kijker gereden op Jumping Mechelen! In de Prijs Samsung, een 1.45m rechtstreeks op tijd, was hij opnieuw de beste en wist hij opnieuw een deel landgenoten van de overwinning te houden. De stalruiter van Stephan Conter kruiste de meet in 58.19 seconden en kon daarvoor vandaag rekenen op de 10-jarige Cheindira (Chagall van de Burggrave).

 

De Belgen moesten dus opnieuw genoegen nemen met de ereplaatsen. De eerste in het rijtje was Dominique Hendrickx met zijn 11-jarige Bacardi Les Hauts (Rexar du Houssoit), waarmee hij woensdagavond nog het Belgisch indoorkampioenschap wist te winnen. Hendrickx wist te klok te stoppen op 59.04 seconden en kwam zo een kleine seconde tekort om de Italiaan van de troon te stoten. Ook mee op het podium stond amazone Gudrun Patteet. Zij zat in het zadel van de 9-jarige Sea Coast Exellentie (Berlin) en wist de eindmeet te bereiken in 59.88 seconden.

 

Ook de andere plaatsen in de top 5 bleven in eigen land met op de 4de plaats Jérôme Guery en zijn 9-jarige Kel’Star du Vingt Ponts (Kannan). Guery finishte in 60.93 seconden en wist zo nog net voor Belgisch Kampioen Young Riders Gilles Thomas te blijven Die stuurde zijn 8-jarige Konak (Nabab de Reve) naar een chronotijd van 61.69 seconden en werd daarmee dus 5de.

 

Voor Christophe Vanderhasselt was er nog een 6de plaats met Gino van de Vrunte (Jokinal de Bornival) en voor Celine Schoonbroodt-de Azevedo een 11de plaats met Cheppetta (Chepetto).

 

TAGS   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   GILLES THOMAS   |   GUDRUN PATTEET   |   JEROME GUERY   |   LORENZO DE LUCA

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions