Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/12/2018 17:55 - Dressuur

JM 18: Verwimp en Vandenberghe op het podium

Op Jumping Mechelen werd er na de Intermediate I vanmiddag verder gegaan met de Intermediate I Freestyle. Daarin was het net als gisteren tijdens de Prix St. Georges de Nederlandse amazone Joyce Heuitink die de jury’s wist te overtuigen. Samen met haar 7-jarige ruin Gaudi Vita (Apache) stond ze bij 4 van de 5 jury’s aan de leiding wat resulteerde in een totaalscore van 77.675%.

 

Onze landgoten Jorinde Verwimp en Thibault Vandenberghe, die ook gisteren al sterk presteerden in de Prix St. Georges, stonden ook vandaag weer mee op het podium, alleen waren de rollen vandaag omgekeerd. Zo was de 2de plaats voor Verwimp en haar 8-jarige Kastar Hof Ter Zeedycke d’12 (Game Boy D10). Het duo stond bij 3 jury’s op de 2de plaats, eenmaal op de 3de plaats en eenmaal op de 4de plaats. In totaal wisten ze een score van 74.975% te behalen.

 

Vandenberghe moest vandaag dus genoegen nemen met de 3de plaats op het podium. Hij behaalde met de 11-jarige Santiago Song (Donnerhall) een totaalscore van 74.850% nadat hij zelfs bij een van de jury’s gewonnen had. De anderen beoordeelden hem 2 keer met een 2de plaats en 2 keer met een 3de plaat.

 

De Duitse Juliette Piotrowski met de 7-jarige Duke Rubin (Decamerone 5) en de Nederlandse Danielle Heijkoop met de 10-jarige Damirez (Sandro Hit) waren de andere 2 gegadigden in de top 5 van het klassement. Zij behaalden totaalscores van respectievelijk 72.550% en 71.275%.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions