Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/12/2018 13:54 - Jumping

JM 18: Remy Baert wint ponyfinale 80cm!

Ook dit jaar stonden er 6 kwalificatiewedstrijden op het programma voor de Jumping Mechelen Indoor Masters. Via deze wedstrijden konden de beste combinaties van de eindranking zich plaatsen voor de finale.

 

Het waren ponyruiters die vanmorgen op de B-piste de spits mochten afbijten in de finale over een hoogte van 80cm! Maar liefst 87 combinaties verschenen in de ring om een gooi te doen naar de overwinning waarbij er gereden moest worden voor een ‘Ideale Tijd’. Deze werd door de jury vastgelegd op 67 seconden en wie er het kortste bij in de buurt wist te komen werd dan de uiteindelijk winnaar.

 

Die eer was weggelegd voor Remy Baerts met zijn pony Joly’s Vicky (Priory Prickle). Hij kwam met zijn pony over de meet in 66.95 seconden en zat dus slechts 5 honderdsten van die ‘Ideale Tijd’ verwijderd. De 2de plaats was voor amazone Wies Peeters die met haar Meverik de klok wist te stoppen op 66.93 seconden. Zij was dan wel 2 honderdsten van een seconde sneller dan Baerts, maar zat dus ook 2 honderdsten verder verwijderd van die ideale 67 seconden. De 3de plaats was voor Lobke Penneman met haar Shamrock Irish Carmarque. Zij klokte af in 67.18 seconden.

 

Lars van Rossem met Jefke Van ’t Zijp en Arthur Vermeulen met de Diablesse Van ’t Pittenshof (Ceblesse) waren de andere gegadigden in de top 5 van het klassement.

 

TAGS   |   LOBKE PENNEMAN   |   REMY BAERT   |   WIES PEETERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions