Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/12/2018 13:29 - Dressuur

JM 18: Mannaerts 2de in Intermediate I

Na de ochtendrubriek van de CSI2* competitie werden vanmorgen in de Mechelse Nekkerhal alle hindernissen even opgeruimd en werden de witte hekjes voor de dressuur opnieuw tevoorschijn gehaald.

 

Gestart werd er met de Intermediate I en daarin was het de Française Claudia Chauchard die duidelijk de beste was. Zij stond met haar 10-jarige Quaterback’s Lady (Quaterback) bij alle 5 de juryleden op de 1ste plaats wat resulteerde in een totaalscore van 69.147%.

 

Onze landgenote Patricia Mannaerts strandde met de 9-jarige Doeke Fan Berltsum (Olgert 445) op de 2de plaats. Met 5 keer een 2de plaats was ook hier de jury het unaniem eens. Met haar totaalscore van 66.882% moest ze wel duidelijk haar meerder erkennen in Chauchard. De 3de plaats tenslotte was voor de Ierse Anne-Marie Rawlins. Zij kreeg met haar 10-jarige Donja (Tolando) van de jury een totaalscore van 63.029%.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions