Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/12/2018 14:01 - Jumping

JM18: Caals voorop

Ook dit jaar stonden er 6 kwalificatiewedstrijden op het programma voor de Jumping Mechelen Indoor Masters. Via deze wedstrijden konden de beste combinaties van de eindranking zich plaatsen voor de finale.

Vandaag werd op de B-piste van Jumping Mechelen de 1m rubriek voor Children en Junioren afgewerkt. Daarin kwamen maar liefst 80 combinaties aan de start. Van die 80 wisten nog eens 43 combinaties de barrage te behalen, hetgeen resulteerde in het nodige vuurwerk.

Simon Caals kwam daarbij als beste uit de bus. Hij finishte met Euclides van ’t L (Toulon) in 24.51 seconden en nam zo de overwinning mee naar huis. Margot Devisscher was maar een fractie trager met Davenport Blue (Mr Blue). Zij kwamen immers aan de meet in 24.74 seconden. Ook Anke De Breucker wist een scherpe tijd neer te zetten. Zij finishte met Belle van de Mullegracht (Larimar) in 24.87 seconden en werd zo derde.

Voor Daphne Bouwens was er een vierde plaats met Marcus Quintus (Carvallo) in 25.16 seconden, terwijl Anke De Breucker met Elize Z ook nog als vijfde eindigde in 26.11 seconden.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions