Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/12/2018 10:23 - Jumping

JM18: Gilles Thomas als snelste

Deze ochtend werd er in Mechelen gestart met de eerste CSI5*-W rubriek. In deze tabel A rechtstreeks op tijd waagden 42 combinaties hun kans. Amper 7 van hen wisten foutloos te blijven!

 

Uiteindelijk was het Young Rider Gilles Thomas die aan het langste eind trok. Met zijn 8-jarige hengst Edison van Schuttershof (Darco) wist hij het parcours over een hoogte van 1m40 in 60.88 seconden af te werken. Ook de tweede plaats was voor een landgenoot: Jérôme Guery bracht Kel’Star du Vingt Ponts (Kannan) immers in 62.95 seconden aan de finish. Hij werd gevolgd door Celine Schoonbroodt-de Azevedo die met Venus de l’Eyre (Quick Star) zo de derde plaats bezette.

 

De Nederlander Willem Greve werd vierde met Faro (Calvaro) in 71.12 sec. Hij werd gevolgd door de Italiaan Filippo Marco Bologni die met Quilazio (Quidam de Revel) in 75.10 sec de chrono wist te stoppen.

 

Voor Frederic Vernaet en Die Merci van T&L (Toulon) was er één tijdsfout, goed voor een 9de plaats. Zowel Niels Bruynseels als Gregory Wathelet verlieten het parcours met twee tijdsfouten. Zij werden respectievelijk 10de met Gancia de Muze (Malito de Reve) en 12de met Spike van Withoeve (Sting van Withoeve).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions