Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/12/2018 23:50 - Jumping

Niels Bruynseels wint de BMW Masters!!

Het dak van de Nekkerhal in Mechelen ging er zojuist net niet af in de afsluitende BMW Masters! De reden? De ongelooflijke rit van Niels Bruynseels en zijn 9-jarige ruin Delux van T&L (Toulon).

 

3 van de 10 combinaties wisten de eerste 3 rondes te overleven en zich te plaatsen voor de 4de en allesbeslissende barrage! Daarin was het de Duitse ruiter Daniel Deusser die als eerste in de ring verscheen met zijn 9-jarige merrie Jasmien vd Bisschop (Larino). De ruiter van Stephan Conter reed een ontzettend sterke ronde en leek met zijn chronotijd van 28.92 seconden een niet te overtreffen prestatie neer te zetten.

 

Maar in die barrage zaten ook 2 landgenoten en tijdens Jumping Mechelen kunnen die nog altijd net iets meer. Pieter Devos verscheen als volgende in de ring en was vergezeld van de 13-jarige Apart (Larino). Devos zette alles op alles en koos in de laatste lijn voor 5 galoppassen in plaats van 6 wat resulteerde in een finishtijd van 28.34 seconden. Het Nekkerhal ging uit zijn dak!

 

En dan kwam het moment van Niels Bruynseels! Als echte Mechelaar was hij als geen ander gebrand op de zege! Hij startte met zijn Delux van T&L (Toulon) verschroeiend en wist na een schitterende ronde waarin hij in 2 lijnen 1 galoppas minder reed een tijd van 28.12 seconden op het scorebord te zetten! De Nekkerhal ontplofte en Bruynseels mocht plaatsnemen in een splinternieuwe BMW!

 

TAGS   |   DANIEL DEUSSER   |   NIELS BRUYNSEELS   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions