Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/12/2018 08:28 - Jumping

CSIJ-YR Mechelen: Nuytens snelt naar winst!

Op Jumping Mechelen zijn onze landgenoten uitstekend gestart in de internationale jeugdrubrieken! Nadat Max Sebrechts gisteren al de 1.40m openingsrubriek op zijn naam wist te schrijven was het gisterenavond Gilles Nuytens die de beste was in de 1.30m slotrubriek op de B-piste! In een tabel A in 2 fasen stuurde hij de 9-jarige Elando Ct (Diarado) rond in 25.18 seconden en zorgde zo voor een nieuwe Belgische overwinning.

 

Thoma Thometschek hield vervolgens ook plaats 2 in eigen land. Hij had er met de eveneens 9-jarige Emona Rv (Mr. Blue) 26.00 seconden voor nodig om zijn barragerit af te leggen. De 3de plaats was voor de Italiaan Neri Pieraccini die in het zadel zat van de 11-jarige Chacana L (Chacco Blue). Zij kruisten de meet in 26.50 seconden en vervolledigden dus zo het podium. Net na het podium kwam Thibeau Spits die voor deze rubriek de 9-jarige Juragold Bormes (Contact Van De Heffinck) had gezadeld. Spits klokte af in 27.82 seconden en was zo een kleine seconde sneller dan Alicia Liénard. Die sloot met de 10-jarige Urikene Des Forets (Mylord Carthago) de top 5 van het klassement af na een eindtijd van 28.68 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Marthe van Gorp met Loreen van de Landhoek (Breemeersen Adorado), een 8ste plaats voor Caro-Belle de Hornois met Indianapolis (Nabab de Reve), een 11de plaats voor Frederik Wuytack met Fento Chin S (Chin Chin) en een 12de plaats voor Dieter Vermeiren met Ilias van het Hof Ter Velde (Unique II Drum v.h Juxschot).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions