Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/12/2018 21:39 - Jumping

JM18: Lotte de Boeck heer en meester

Ook dit jaar stonden er 6 kwalificatiewedstrijden op het programma voor de Jumping Mechelen Indoor Masters. Via deze wedstrijden konden de beste combinaties van de eindranking zich plaatsen voor de finale.

 

De tweede finale die op de B-piste van Jumping Mechelen op het programma stond was de 1m20 rubriek voor Children en Juniors. Daarin was Lotte De Boeck veruit de beste. Samen met Etna E (Bon Ami) wist deze amazone namelijk af te klokken in 33.78 sec. Voor Anouk Steyaert en Japrisco van de Backershoeve (Contact vd Heffinck) was er een tweede plaats na een barrage in 35.22 seconden. Silke Janssens en Histoire Du Soleil (Winningmood vd Arenberg) waren de laatste combinatie die dubbel foutloos wisten te blijven. Zij behaalden een 3de plaats in 37.79 sec.

 

Voor Ben de Craene en de Cumano-hengst Comme d’Api vd Hacienda Z was er een vierde plaats na een balk in de barrage in 37.59 sec. Amandine Simonis sloot de top vijf af. Zij behaalde met Impression AB (Action-Breaker) 8 strafpunten in de barrage in 33.41 sec.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions