Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/12/2018 21:27 - Jumping

CSIJ-YR Mechelen: Sebrechts start met winst!

Nadat zowat de volledige openingsdag van Jumping Mechelen in het teken stond van verschillende nationale rubrieken werd vanavond ook het starschot gegeven van het internationale programma! Het waren de Juniors en de Young Riders die er als eerste aan mochten beginnen in een 1.40m rubriek rechtstreeks op tijd en het was ook meteen een Belg die bovenaan de rangschikking stond! Max Sebrechts stuurde zijn 10-jarige merrie Cacacha van het Schaeck (Bamako de Muze) naar een finishtijd van 58.79 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken.

 

Ook de 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde amazone Lore Decock. In het zadel van de 11-jarige Heschung Van T Ameldonk (Wandor van de Mispelaere) klokte zij af in 59.58 seconden en geep zo nipt naast de overwinning. Beide landgenoten kregen op het podium het gezelschap van de Ier Cian Harrison. Die kruiste met de 13-jarige Tabby (Captain Clover) de meet in 59.98 seconden. Steven Vermeir nam dan weer de 4de plaats voor zijn rekening. Hij finishte met de 13-jarige Stb Fleuri van de Koekelberg (Winningmood Van De Arenberg), die in het verleden nog te zien was onder het zadel van Dirk Demeersman, in 60.50 seconden en strandde zo net naast het podium. De Zwitserse Léa de Coulon tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij kwam met de 9-jarige Jordan Van ’T Nachtegalehof (Kashmir Van Schuttershof) over de meet in 61.36 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Claire Putters met Copain de Muze (Bamako de Muze), een 8ste plaats voor Thibaut Huyvaert met Lotus van d’Abelendreef (Eldorado van de Zeshoek), een 10de plaats voor Lien van Ende met Curiosity (Caretino), een 11de plaats voor Andres Vereecke met Igor van de Wittemoere (Cooper Van De Heffinck) en een 12de plaats voor Sander Vermeiren met Easy Dith (Tamura Van ’T Heike).

 

TAGS   |   CIAN HARRISON   |   LORE DECOCK   |   MAX SEBRECHTS   |   STEVEN VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions