Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/12/2018 21:00 - Jumping

JM18: Pauline Vlekken wint bij kleine ponies

Traditioneel vindt op de eerste dag van Jumping Mechelen altijd Youth Cup LRV-VLP plaats. Hierin komen de beste jeugd- en ponyruiters aan de start in een wedstrijd stijlrijden waarbij de ruiters eerst de kleine finale op de B-piste springen. Bij de Kleine Ponies werd deze halve finale over een hoogte van 65 cm gewonnen door Pauline Vlekken met de 11-jarige Lila Van Den Hoek (Rakker-L). Zij kregen van de jury 156.5 punten. Fleur Volckaerts kwam als tweede beste uit de bus en behaalde 147.5 punten met de 7-jarige Parmante (Rakker-L). Fien De Coninck kreeg 147 punten met haar Billie en werd zo derde.


Dankzij deze prestatie kwalificeerden deze drie dames zich voor de Super Finale op de A-piste waar ze door een professionele vakjury, bestaande uit onder andere Ludo Philippaerts, Bert Prouvé, Marc Van Dijck en Niels Bruynseels, nogmaal beoordeeld werden.

 

Opnieuw wist Pauline Vlekken de sterkste prestatie neer te zetten. Fleur Volckaerts kon opnieuw de tweede plaats bezetten terwijl Fien De Coninck genoegen moest nemen met de derde plaats.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions