Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/12/2018 20:58 - Jumping

JM 18: Van Deynze wint KBC Gouden Teugel!

In de Mechelse Nekkerhal werd vanmorgen het startschot gegeven van de 37ste editie van Jumping Mechelen, die sinds jaren door het leven gaat als de Memorial Eric Wauters. Op de A-piste werd gestart met de finale van de KBC Gouden Teugel, waarin 29 ponyruiters in de ring verschenen voor een rubriek op stijl.

 

Uiteindelijk was het Arno van Deynze die met zijn Kantje’s Americano (Justice H.R) de winnaar werd van deze rubriek. Hij kreeg van de jury een totaalscore van 82 punten en wist daarmee de concurrentie op ruime afstand achter zich te houden.

 

De 2de plaats was voor amazone Frederique van de Vijver. Zij kreeg met haar pony Fleur vh Overlege Goed (Shining Starr Aristo) 79 punten toegekend. De 3de combinatie op het podium was Karlijn Cox met haar Kamiro K (Kanjer Thore). Zij behaalde een score van 78 punten. Met een totaal van 76 punten was de 4de plaats ex aequo voor Frauke de Wolf met Nasty Boy (Dexter Leam Pondi), Rubin Alexandre met Luca (Geronimo Van De Mispelare) en Noor Verstappen met J’Adore Dior (Neron).

 

Luna de Swaef met Siska en Chloe de Roo met Bonavalley Lass waren de andere geklasseerden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions