Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/12/2018 20:51 - Jumping

JM18: Rik Nauta wint IM Ponies 1m

Ook dit jaar stonden er 6 kwalificatiewedstrijden op het programma voor de Jumping Mechelen Indoor Masters. Via deze wedstrijden konden de beste combinaties van de eindranking zich plaatsen voor de finale.

 

De eerste finale die op de B-piste van Jumping Mechelen op het programma stond was de 1m rubriek voor ponies. Daarin was Rik Nauta de enige die onder de 24 seconden wist te blijven. Hij won deze finale met de 20-jarige KWPN-ruin, Mr. Rojo in een tijd van 23,57 seconden. Daarnaast wist Nauta ook nog de vierde plaats te bezetten. Ditmaal reed hij de 19-jarige Lady Hawk naar de finish in 25.94 sec.

Loris Dubuisson bezette de tweede plaats. Hij werkte met de 12-jarige Domino des Petites Hesses de barrage af in 24,14 seconden. Juna-Jane De Keersmaecker volgde met de 10-jarige Une Etoile (Wayland Red Pepper) op de derde plaats in 24.72 sec. Yeline Vanthomme vervolledigde de top vijf met de 6-jarige Joly’s Jenna.Zij finishten in 26.26 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions