Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/12/2018 18:07 - Jumping

CSI5* London: Cox opnieuw in de prijzen!

Onze landgenoot Karel Cox kan op sportief vlak nu al tevreden zijn over zijn deelname aan The London International Horse Show! Na zijn 2de plaats gisteren in de Wereldbeker wist hij zich vanmiddag opnieuw in de prijzen te rijden in The Turkish Airlines Speed Stakes, een 1.45m rubriek in tabel C. In het zadel van de 9-jarige Eto'O (Tygo) zette hij in 52.79 seconden de 4de snelste tijd. Helaas kreeg hij daarbij ook een springfout, waardoor zijn tijd herleid werd naar 56.79 seconden en zo naar de 9de plaats zakte. 

 

Het was de Italiaan Luca Maria Moneta die de winnaar werd met de 17-jarige Neptune Brecourt (Cavalor Cumano). Zij wisten het wel foutloos te doen en stopten de klok op 51.11 seconden. Net na de Moneta kwam de Brit Robert Whitaker, die vrijdag al een rubriek wist te winnen. Hij kruiste de meet in 51.22 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 10-jarige Major Delacour (Ksar Sitte). De 3de man op het podium werd de Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar. Die stuurde de 11-jarige Casantos (Carthino Z) rond in 52.67 seconden en wist zo de Nederlander Maikel van der Vleuten van het podium te houden. Van der Vleuten, gisterenavond nog 3de in de 1.55m avondrubriek, kwam met de 8-jarige Beauville Z  (Bustique) over de meet in 52.89 seconden en werd zo 4de. De Britse Laura Renwick tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij zette met de 9-jarige Top Dollar VI (Dollar Du Murier) een tijd van 53.07 seconden op het scorebord.

 

TAGS   |   EDUARDO ALVAREZ AZNAR   |   KAREL COX   |   LUCA MARIA MONETA   |   ROBERT WHITAKER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions