Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/12/2018 09:59 - Jumping

Cas de Liberté verkocht

Niels Bruynseels laat ons weten dat hij opnieuw een van zijn toppaarden uit zijn stallen ziet vertrekken. Cas de Liberté, het paard waarmee zijn topcarrière gestart is, zal vandaag een nieuwe amazone gelukkig maken. De inmiddels 12-jarige dochter van Cracky Z kwam als 8-jarige bij Bruynseels terecht. Een half jaar later wonnen ze al de CSI3* Grote Prijs van Kapellen en ook in de CSI4* Grote Prijs van Luik waren zij de beste. Als 9-jarige debuteerde het duo in de Wereldbeker van Mechelen, waar ze meteen 2de werden! Maar daar stopt het niet... Ze wonnen nog de CSI5* GP van Brussel, de CSI4* GP van Linz en sprongen talrijke nulrondes voor de Belgische équipe! Zo hielpen ze dit jaar ons land nog aan de overwinning in de Nations Cup van Rotterdam. Ook waren zij dit jaar present op de WEG in Tryon en vorig jaar op het EK in Göteborg!

Bruynseels: "Dankzij Cas de Liberté heb ik niet alleen ontzettend veel geleerd, maar ook veel prachtige momenten beleefd! Het EK en de WEG zijn 2 evenementen die mij als sporter alleen maar beter en wijzer hebben gemaakt. Bij deze wil ik niet alleen de eigenaars bedanken voor het vertrouwen in ons, maar ook ons hele team die dit alles heeft mogelijk gemaakt. Bedankt Cas!"


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions