Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/12/2018 23:23 - Jumping

CSI5* London: Deusser snelt naar overwinning

Met de Wereldbeker hadden we in London het belangrijkste vanmiddag al wel gehad, toch stond er voor de ruiters en amazones van de CSI5* competitie vanavond nog een 1.55m rubriek op de planning. Het was de Duitse Stephex-ruiter Daniel Deusser die de best werd in deze avondrubriek! In een bararage waarvoor zich slechts 4 combinaties wisten te plaatsen bleef hij met zijn 14-jarige Cornet (Cornet Obolensky) opnieuw foutloos en zette hij een finishtijd van 31.25 seconden op het scorebord. 

 

Ook de Fransman Simon Delestre wist met de 8-jarige Conbelleza (Conthargos) alle balken netjes in de lepels te houden, alleen had hij er in 32.07 seconden net iets langer tijd voor nodig waardoor hij genoegen moest nemen met plaats 2. De 3de man op het podium werd de Nederlander Maikel van der Vleuten, die in het zadel zat van de 10-jarige merrie Idi Utopia (Quasimodo Z). Hij klokte af in 34.07 seconden, maar kreeg daarbij onderweg ook wel een springfout. De laatste barragist was de Brit William Funnell met de 8-jarige Billy Diamo (Cevin Z). Hij verliet de ring met 6 strafpunten en strandde zo naast het podium op de 4de plaats. Met 1 strafpuntje voor tijd in de basisomloop was de 5de plaats nog voor de Noor Geir Gulliksen die hiervoor kon rekenen op de 17-jarige Edesa S Banjan (Toulon).

 

Karel Cox, die vanmiddag al schitterend 2de werd in de Wereldbeker, kreeg met de 9-jarige Eto'O (Tygo) een springfout en viel juist buiten de prijzen. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions