Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/12/2018 23:05 - Jumping

CSI1* Kronenb.: Van Duppen wint slotrubriek

Gelijktijdig met de CSI2* GP stond er vanavond op de East Arena van de Peelbergen ook nog een 1.20m rubriek voor de CSI1* competitie op het programma. Hierin was het amazone Charlotte Van Duppen die voor een Belgische overwinning wist te zorgen! In het zadel van de 8-jarige Kira - K.A (Nabab de Reve) snelde zij in deze tabel A rechtstreeks op tijd naar een finishtijd van 51.63 seconden en was zo beduidend sneller dan de concurrentie! Ook de voorbije dagen liet Van Duppen zich met een 2de en een 9de plaats al opmerken.

 

De Britse amazone Vicky Lovegrove wist vandaag het dichtst in de buurt te komen van Van Duppen. Zij klokte met de 11-jarige Codean R (Upgrade) echter af in 54.66 seconden en kwam zo duidelijk tekort om onze langgenote te bedreigen. De 3de plaats was voor de Duitser Lars Vormer. Die stuurde de 11-jarige Billy Dinero (Cevin Z) naar een finishtijd van 54.86 seconden en vervolledigde zo het podium. De Zwitserse Géraldine Straumann was dan weer goed voor de 4de plaats. Zij had er met de 11-jarige Carielle (Catapult 7) 57.66 seconden voor nodig om haar parcours af te leggen. De Nederlandse Janou Hendrix sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij zette met de 15-jarige Calistro (Chello I) de klok stil op 58.17 seconden. 

 

Naast haar overwinning wist Van Duppen zich op de 10de plaats ook nog te klasseren met de 6-jarige Ever So Clever Merelnest Z (Elvis Ter Putte). 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions