Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/12/2018 22:49 - Jumping

Pieter Clemens 2de in de CSI2* GP Kronenberg

Onze landgenoot Pieter Clemens kan met een tevreden gevoel terugblikken op zijn concours in het Nederlandse Kronenberg! Nadat hij zich de voorbije dagen al meermaals in de prijzen wist te rijden was hij vanavond ook in de afsluitende CSI2* GP opnieuw in goede doen! 16 van de 61 combinaties die aan de start verschenen slaagden erin om zich te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Daarin bleef de stalruiter van Jos Lansink met zijn 10-jarige Caldero (Camaro M) opnieuw foutloos en greep hij maar net naast de winst na een finishtijd van 36.41 seconden. 

 

Het was de Italiaan Giempiero Garofalo die Clemens van de overwinning wist te houden. Hij kruiste met de 9-jarige Emo (Vleut) de meet in 35.46 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen. De 3de plaats bleef in eigen land dankzij Sanne Thijssen en de 11-jarige Celine M Z (Crusador). Thijssen, die zich ook vanmorgen in de 1.35m ochtendrubriek al wist te klasseren, klokte af in 37.98 seconden en verzekerde zich zo ook van een plaats op het podium. Net na het podium kwam Sophie Hinners. Die bereikte de eindmeet in 38.10 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Vittorio 8 (Valentino Ddh). De laatste die zich een plaats in de top 5 van het klassement wist te veroveren was de Fransman Julien Anquetin. Die kwam met de 12-jarige Gravity Of Greenhill (Nabab de Reve) binnen in 38.80 seconden.

 

Naast Pieter Clemens wist ook Bunoit Moeskops zich te klasseren in deze GP. Hij werd na een springfout in de barrage 11de met Hilton de Mereyt (Flamenco de Semilly). 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions