Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/12/2018 16:48 - Jumping

CSI2* Kronenb.: Vereecke 2de in finale!

In het Hippisch Centrum De Peelbergen in het Nederlandse Kronenberg startte de slotdag vanmorgen met de finalerubriek van de 1.35m rubriek. Koen Vereecke kwam daarin net tekort voor een 3de opeenvolgende overwinning. In een barrage waarvoor zich 13 combinaties wisten te plaatsen stuurde hij zijn 9-jarige Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semilly) rond in 28.75 seconden en moest daarmee enkel de Britse amazone Louise Saywell voor zich dulden.

 

Die was met de 8-jarige Fantastico C (Eldorado Van De Zeshoek) over de meet gekomen in 28.62 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen. De 3de plaats was voor de Nederlandse amazone Kim Emmen, die de voorbije weken in goede doen is. Zij kruiste met de 15-jarige Audi's Wizard (Lupicor) de meet in 29.77 seconden en hield zo haar landgenote Sanne Thijssen van het podium. Die finishte met de 9-jarige Elvira (Zilvestar) in 30.29 seconden en moest zo genoegen nemen met de 4de plaats. De 5de plaats tenslotte was voor de Oostenrijker Christoph Obernauer. Die had er met de 9-jarige Prada 35 (Prominenz) 30.49 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. 

TAGS   |   KIM EMMEN   |   KOEN VEREECKE   |   LOUISE SAYWELL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions