Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/12/2018 15:39 - Jumping

CSI2* Kronenb.: Vereecke wint opnieuw!

Koen Vereecke heeft dan toch zijn 2de overwinning te pakken in het Hippisch Centrum De Peelbergen in Kronenberg! In de 1.35m rubriek was hij net als gisterenavond de beste met zijn 9-jarige Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semilly). In een tabel A rechtstreeks op tijd klokte hij af in 51.20 seconden en zit zo al aan zijn 18de overwinning van het jaar!!

 

Het zilver bleef in eigen land en daarvoor zorgde Siebe Kramer met de 10-jarige Donnafugata (Ginus). Zij deden er 55.40 seconden over om de eindmeet te bereiken en moesten zo duidelijk hun meerdere erkennen in onze landgenoot. De 3de plaats was voor de Russische amazone Arina Deldinova. Die zadelde de 14-jarige Like You 2 (Lifestyle) en wist de klok te stoppen op 55.72 seconden. De Duitser Tobias Thoenes was dan weer goed voor de 4de plaats. Thoenes, in het verleden nog even stalruiter op Stoeterij Zangersheide, finishte met de 8-jarige Daiane Blue V (Diarado) in 56.59 seconden en zag zo een podiumplaats aan zijn neus voorbijgaan. De Nederlander Joost Martens sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij kruiste met de 8-jarige Chakova (Chaka D) de meet in 57.29 seconden.

 

TAGS   |   ARINA DELDINOVA   |   KOEN VEREECKE   |   SIEBE KRAMER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions