Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/12/2018 23:42 - Jumping

CSI5* London: Shane Breen wint hoofdrubriek!

Maar liefst 15 combinaties wisten vanavond op Olympia de basisomloop van de 1.50m hoofdrubriek foutloos af te leggen en zich te plaatsen voor de barrage. William Whitaker met Utamaro D Ecaussines (Diamant de Semilly) en regerend Europees Kampioen Peder Fredricson met zijn H&M All In (Kashmir Van Schuttershof) besloten echter niet meer van start te gaan waardoor er nog 13 aan de start verschenen.

 

De beste in het rijtje werd de Ierse ruiter Shane Breen die in het zadel zat van de 13-jarige BWP-gefokte Golden Hawk (Vigo D’Arsouilles). Breen wist alle balken netjes in de lepels te houden en klokte uiteindelijk af in 33.41 seconden. Op exact een halve second was de 2de plaats voor de Zwitserse ex-nummer 1 van de wereld Steve Guerdat. Die kon hiervoor rekenen op de 12-jarige Corbinian (Cornet Obolensky). De laatste die mee op het podium mocht plaatsnemen was de Noor Geir Gulliksen. Die kruiste met de 12-jarige Gin Chin van het Lindenhof (Chin Chin), die ze onlangs kochten bij de Ier Bertram Allen, de meet in 35.14 seconden en werd zo dus 3de. Op de 4de plaats kregen we de Portugese Kampioen Rodrigo Giesteira Almeida, die opnieuw kon rekenen op zijn BWP-gekeurde hengst Kafka Vd Heffinck (Calvaro). Zij kwamen over de meet in 36.37 seconden en grepen zo nipt naast een podiumplaats. De Fransman Simon Delestre was de laatste foutloze barragist. Hij stuurde zijn 10-jarige Uccello De Will (Marlou des Etisses) naar een finishtijd van 38.59 seconden.

 

TAGS   |   GEIR GULLIKSEN   |   SHANE BREEN   |   STEVE GUERDAT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions