Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/12/2018 23:23 - Jumping

CSI2* Kronenb.: Vereecke snelt naar winst!

Onze landgenoot Koen Vereecke heeft vanavond in het Nederlandse Kronenberg nog maar eens een overwinning aan zijn palmares toegevoegd! In de Prijs Nathacasual, een 1.35m rubriek in 2 fasen, was hij de beste met zijn 9-jarige Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semilly). Vereecke snelde door de eindmeet in 23.80 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken.

 

Net na Vereecke kwam de Zwitserse topruiter Pius Schwizer. Die stuurde de 10-jarige Cina Donna Awr (Chacco Blue) naar een chronotijd van 24.07 seconden en kwam zo 27 honderdsten van een seconde tekort voor winst. Vereecke was echter niet de enige Belg die wist te scoren, want de 3de plaats was voor Bart Anthonissen en zijn 8-jarige Abbylithya Z (Andiamo). Anthonissen finishte in 24.89 seconden en vervolledigde zo het podium. De andere plaatsen in de top 5 bleven dan weer eigen land dankzij Joost Martens met de 8-jarige Chakova (Chaka D) en Steven Veldhuis met de eveneens 8-jarige Famariloma (Azteca VDL). Martens kwam over de meet in 25.47 seconden terwijl Veldhuis er 26.27 seconden voor nodig had om de eindmeet te bereiken.

 

TAGS   |   BART ANTHONISSEN   |   KOEN VEREECKE   |   PIUS SCHWIZER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions