Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/12/2018 22:59 - Jumping

CSI2* Kronenb.: Moeskops en Vereecke scoren!

Op de West Arena van het Hippisch Centrum De Peelbergen in Kronenberg stond vanmiddag na de rubrieken voor de jonge paarden nog een tweede 1.40m rubriek op het programma! Voor ons land wisten hierin Bunoit Moeskops en Koen Vereecke zich naar een klassering te rijden. Moeskops zadelde de 11-jarige Hilton de Mereyt (Flamenco de Semilly) en werd 14de terwijl Vereecke hem met de 8-jarige Qp Castellane (Casall) op de hielen zat en zo 15de werd.

 

Het was de Nederlander Rogier Linssen die de overwinning in eigen huis wist te houden. Hij stuurde de 11-jarige Quantas 15 (Quintero) rond in 57.29 seconden en liet zo de Wilhelmus door de Peelbergen galmen. Het zilver was voor de Tsjech Jan Maly die in het zadel zat van de 10-jarige Zarthago Br Z (Zürich). Zij kruisten de meet in 58.56 seconden en wisten de Britse amazone Louise Saywell voor te blijven. Die klokte met de 11-jarige Carolus K Dhi (Indoctro) af in 58.97 seconden en nam zo de 3de plaats voor haar rekening. De 4de plaats was voor Timothy Hendrix. Die finishte met de 8-jarige Kimmel Scf (Amaretto d’Arco) in 59.28 seconden en strandde zo dus net naast het podium. De Italiaan Giampiero Garofalo, die zich ook vanmorgen in de eerste 1.40m rubriek al wist te klasseren, vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij stopte met de 8-jarige Festinov (Ustinov) de klok op 59.69 seconden.

 

TAGS   |   BUNOIT MOESKOPS   |   JAN MALY   |   KOEN VEREECKE   |   LOUISE SAYWELL   |   ROGIER LINSSEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions