Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/12/2018 22:40 - Jumping

CSI5* London: O. Philippaerts in de prijzen!

Op The London International Horse Show kwam het vijfsterrengezelschap pas vanmiddag een eerste keer terug in de ring. In deze 1.45m rubriek rechtstreeks op tijd was Olivier Philippaerts opnieuw een van de prijswinnaars. Samen met de 12-jarige merrie H&M Cue Channa (Cardento VDL) wist hij een chronotijd van 56.46 seconden op het scorebord te toveren en wist zich zo op de 12de plaats nog net te klasseren.

 

Het was de Duitser Christian Ahlmann die deze rubriek op zijn naam wist te schrijven. Hij stuurde de 8-jarige Atomic Z (Cumano) naar een chronotijd van 45.77 seconden en wist zo de concurrentie vlot achter zich te houden. Voor de Brit William Funnell was er net als gisterenavond een 2de plaats weggelegd. Hij koos vandaag voor de 15-jarige Billy Angelo (Tangelo Van De Zuuthoeve) en wist te klok te stoppen op 47.72 seconden. De 3de plaats was voor de Australische Edwina Tops-Alexander, die afgelopen zaterdag nog de Super GP wist te winnen op de Global Champions Prague Playoffs. Zij kruiste met de 9-jarige Veronese Teamjoy (Toulon) de meet in 48.52 seconden en verzekerde zich zo van een plaats op het podium. Op de 4de plaats kregen we een Britse ex aequo want zowel William Whitaker met de 10-jarige Lammy Beach (Beach Ball) als Laura Renwick met de 12-jarige Bintang II (Tangelo Van De Zuuthoeve) kwamen over de meet in 48.68 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions