Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/12/2018 14:21 - Jumping

CSI2* Kronenb.: Goede start voor Clemens!

Bij onze Noorderburen vindt de laatste internationale jumping van het jaar plaats in het Hippisch Centrum de Peelbergen in Kronenberg. Daar moesten de ruiters en de amazones van de CSI2* competitie vanmorgen direct vol aan de bak want de 1.40m openingsrubriek telde meteen voor de Longines Ranking en gold tevens als kwalificatie voor de Grote Prijs van zondag!

 

Pieter Clemens had de goede vorm direct te pakken en wist zich meteen te klasseren met de 10-jarige Caldero (Camaro M). In een tabel A rechtstreeks op tijd wist hij de klok te stoppen op 59.13 seconden en legde daarmee beslag op de 7de plaats.

 

De winst was voor de Deense ruiter Mathias Norheden Johansen die hiervoor kon rekenen op de 9-jarige Conrisiko (Contendro I). Zij kruisten de meet in 55.27 seconden en hadden zo net geen volle seconde voorsprong op hun dichtste achtervolger. Die eer was weggelegd voor de in Nederland gevestigde Italiaan Giampiero Garofalo. Die stuurde de eveneens 9-jarige Emo (Vleut) rond in 56.22 seconden en moest zo tevreden zijn met de 2de plaats. De laatste die zich van een podiumplaats wist te  verzekeren was de Duitse eventingruiter Michael Jung. Die zette met de 10-jarige Fischerdaily Impressed (Cartani 4) de klok stil op 56.35 seconden en werd zo dus 3de. De 4de plaats was dan weer weggelegd voor de Zweedse Karin Martinsen. Zij kwam over de meet in 56.39 seconden en had daarvoor de eveneens 10-jarige Cajza Cavat (Caressini L) gezadeld. De Zwitser Bryan Balsiger sloot de top van het klassement af op plaats 5. Hij had er met de 8-jarige Corino du Champ (Coriano) 57.85 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions