Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/12/2018 22:11 - Jumping

CSI5* London: Mathy Jr. wordt opnieuw 3de!

Op Olympia in London stond er voor de ruiters en amazones van de CSI5* competitie vanavond nog een 1.50m rubriek op het programma. De uitslag kende opvallend veel gelijkenissen met de uitslag van de 1.55m hoofdrubriek die vanmiddag al gesprongen werd. Zo was er opnieuw een 3de plaats voor onze landgenoot François Mathy Jr. In een tabel A rechtstreeks op tijd kruiste Mathy de meet in 50.95 seconden en daarvoor kon hij rekenen op de 10-jarige Casanova de l’Herse (Ugano Sitte).

 

Net als vanmiddag was het de Ier Darragh Kenny die met de overwinning ging lopen. Ditmaal zadelde hij de 10-jarige ruin Carlson (Contendro I) en met een finishtijd van 48.56 seconden wist hij als enige onder de grens van de 50 seconden te blijven. Ook de Brit William Funnell wist het nog iets sneller te doen dan Mathy. Hij zette met de 10-jarige Billy McCain (Cevin Z) de klok stil op 50.66 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats. Net naast het podium strandde de Duitser Christian Ahlmann. Die zette met de 9-jarige Take A Chance on me Z (Taloubet Z), waarmee hij in september in Lanaken nog de Sires Of The World wist te winnen, de klok stil op 51.62 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. De Noor Geir Gulliksen, vanmiddag ook al 4de, sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij stuurde de 12-jarige VDL Groep Quatro (Quaprice Bois Margot) rond in 52.13 seconden.

 

Verder was er ook opnieuw een mooie prestatie voor de 8-jarige BWP-gekeurde hengst Kafka Van De Heffinck (Calvaro). Hij werd na een foutloze ronde 8ste onder het zadel van de Portugese Kampioen Rodrigo Giesteira Almeida.

 

TAGS   |   DARRAGH KENNY   |   FRANçOIS MATHY JR   |   WILLIAM FUNNELL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions