Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/12/2018 14:45 - Jumping

CSI5* London: O. Philippaerts in de top 10!

De week voor Jumping Mechelen staat in Groot-Brittannië traditioneel The London International Horse Show op de agenda! Voor ons land in onder andere Olivier Philippaerts afgereisd naar Olympia en die wist zich vanmorgen meteen in de prijzen te rijden in de 1.40m openingsrubriek. Samen met de 9-jarige hengst H&M Extra (Berlin) finishte hij in de 2de fase in 33.12 seconden en legde zo beslag op de 10de plaats.

 

Het was de Nederlander Doron Kuipers die deze eerste CSI5*-rubriek wist te winnen. Hij zadelde de 8-jarige Freestyle (Cantos) en wist de concurrentie achter zich  te laten nadat hij een chronotijd van 26.91 seconden op het scorebord wist te zetten. De 2de plaats was voor de Ierse ruiter Darragh Kenny. Die klokte met de ook al 8-jarige Billy Dorito (Billy Mexico) af in 27.00 seconden en kwam zo amper 9 honderdsten van een seconde tekort om Kuipers van de troon te stoten. De 3de plaats was voor de Nederlander Maikel van der Vleuten, die afgelopen zondag met zijn team Madrid In Motion nog de finale van de Global Champions Prague Playoffs wist te winnen. Hij stuurde de 8-jarige Beauville Z (Bustique) naar een finishtijd van 27.78 seconden en verzekerde zich zo ook van een podiumplaats. Hij werd gevolgd door de Amerikaanse amazone Laura Kraut die zo de 4de plaats voor haar rekening nam. Zij had er met de 8-jarige SFS Vincomte (Veni Vidi Vici) 28.38 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. Tenslotte wist ook de Ier Shane Breen zich nog in de top 5 te klasseren. Hij kwam met de 8-jarige Yacuma BK (Calvaro Z) over de meet in 28.70 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions