Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/12/2018 21:51 - Jumping

Yves Vanderhasselt 2de in de GP van Lier!

In het Azelhof in Lier werd het internationaal concours vanmiddag traditioneel afgesloten met de Grote Prijs Flandria Rent! 11 van de 81 combinaties die aan de start verschenen slaagden erin om de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage, waaronder ook enkele landgenoten. Een van die landgenoten was Yves Vanderhasselt met zijn 9-jarige Jeunesse (Eldorado Van De Zeshoek). Vanderhasselt zette met zijn merrie een chronotijd van 37.24 seconden op het scorebord en greep zo net naast de overwinning.

 

Het was de Nederlander Kevin Jochems die de prestatie van Jochems wist te overtreffen. Samen met de 9-jarige Evita (Canturano) kwam hij over de meet in 36.82 seconden en liet zo het Wilhelmus door het Azelhof galmen. Ook mee op het podium stond Ann Carton-Grootjans, die voor deze GP rekende op de 8-jarige Kai Licha De Carmel (Prince Van De Wolfsakker). Zij kruiste de meet in 39.14 seconden en werd zo dus knap 3de. De 4de plaats was voor de Brit James Smith, die gisterenavond nog een rubriek wist te winnen en de voorbije dagen meermaals in de prijzen stond. Hij stuurde de 11-jarige Twix De La Roque (Kannan) rond in 39.87 seconden en wist zo onze landgenote Claire Putters achter zich te houden. Die vervolledigde met de 10-jarige Copain De Muze (Bamako De Muze) de top van het klassement na een eindtijd van 41.13 seconden.

 

Voor Jessica Geurts was er nog een 6de plaats met Harkito Van Den Berg (Darco), voor Marine Scauflaire een 12de plaats met Opodium Du Vivier (Socrate De Chivre), voor Gilles Detry een 15de plaats met Catwalk Harry (Verdi TN) en voor Jeroen Appelen een 19de plaats met Grappeloup Van Het Reenhof (Larino).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions