Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/12/2018 21:08 - Jumping

CSI2* Lier: van Belle snelt naar overwinning

Voor aanvang van de afsluitende CSI2* GP stond vanmiddag in het Lierse Azelhof nog de 1.20m finale op het programma. Daarin was het Mike van Belle die triomfeerde met zijn 8-jarige Casino Royal Waterschoot Z (Carpe Diem Vhw Z). Van Belle wist in de in de 2de fase de klok te stoppen op 32.76 seconde en had zo meer dan 2 volle seconden voorsprong op zijn dichtste achtervolger.

 

Die eer was weggelegd voor Gamal Mohamed Amr die in het zadel zat van de 7-jarige Gerlain (Ultimo). Zij kruisten de meet in 34.82 seconden en moesten zo duidelijk hun meerdere erkennen in van Belle. De 3de plaats bleef opnieuw in eigen land dankzij Muriel Dens en de 9-jarige Venise Des Etangs (Grenat de Grez). Met een chronotijd van 34.85 seconden mochten zij mee op het podium plaatsnemen. Net naast het podium strandde dan weer de Nederlandse amazone Annette Wolf. Die stuurde de 7-jarige Gold Rush Pr (Baloubet du Rouet) rond in 35.07 seconden en werd zo dus 4de. De Amerikaanse Sarah Rose Berg, die gisteren de rubriek wist te winnen, was vandaag goed voor de 5de plaat. Zij zette met de 7-jarige Bolero D’Armanville (Lauterbach) de klok stil op 35.11 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Luna Matala met Issica T (Thunder Van De Zuuthoeve), een 8ste plaats voor Silke Janssens met Cairo Vh Ganzenhof Z (Clinton), een 9de plaats voor Mike van Belle met Frauke Van ’t Hagenhof Z (Figo De Muze), een 10de plaats voor Axelle Druyts met Gini Z (Gitano Van Berkenbroeck), een 11de plaats voor Thibault Palm met Ficelle De Lodomez (Churchill) en een 12de plaats voor Femke De Graaf met Lajos Van De Bosbeek (Ogano Sitte).

 

TAGS   |   AMR GAMAL MOHAMED   |   MIKE VAN BELLE   |   MURIEL DENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions